domingo, 25 de enero de 2009

Marc Coma homenatjat en Avià, el seu poble natal


El barceloní poble d'Avià va retre homenatge al seu veí Marc Coma que va tornar a casa amb el segon Dakar al seu palmarès

L'homenatge va començar amb un esmorzar que el corredor va gaudir al costat dels seus amics més' motards', amb els que va realitzar un recorregut moto per la zona acompanyat d'una caravana de motos que va recórrer diversos quilòmetres per les carreteres de la comarca i que va acabar en el Ajuntament del seu poble natal, davant el que li esperava una multitud, va informar l'equip Repsol.

Coma es va dirigir als seus paisans des del balcó de l'Ajuntament, acompanyat per Jordi Viladoms, Gerard Farrés, Jordi Arcarons i altres membres del Team Repsol KTM. El pilot va agrair a tots la seva presència en un dia tan especial per ell.

També va visitar l'exposició de dibuixos que els més petits del poble van organitzar en el seu honor, i va gaudir de les nombroses felicitacions dels seus, des de l'Alcalde i les Entitats de Avià, fins als seus més incondicionals' fans' del Club Marc Coma i la " Penya Foc i Fuegu ".


Video entrevista a tv3 "els matins" a MARC COMA ....