lunes, 8 de diciembre de 2008

Quin matí nanu, quin matí .....



El Divendres tot de conya, ja que tenim un "pont" i el podrem disfrutar a tope....

El Dissabte tenim un Barça-València, i collonut, ja que el Barça li "clava", 4 golets al València i tot surt bé. Molts de vosaltres podeu sortir de festa ja que el Diumenge no tenim el compromís d'anar amb moto.

El Diumenge tot va de primera, pots estar amb la parenta, i ella esta super-contenta de tenir-te a a casa , (això en el pitjor dels casos), ja que els solterets esteu dormint la resaca del Dissabte. A més a més el Sevilla li fot una Pallissa al Madrid, ohhhhhhhh !!!! Kin cap de setmana, millor impossible.

Però però arriba el Dilluns i tots tenen el "mono" d'anar amb la moto, ohhhhh!!! per fi... ummmmmmm !!!! i quedem com sempre abans de les 8:00 del matí al B.Catalunya. Allí ens trobem els de sempre i alguns més .... (que espero que tornin).

La pregunta es: Què farem ? On anirem ? i inclús algú es pregunta: On aniran ? i ja sabeu tots on vam anar "Kabrons", que vam fer i com vam acabar.... "Kagunlòstia" QUIN MATÍ NANU, QUIN MATÍ, vaig veure de tot, de tots colors i quin poc cervell que tenim ... però apa ... endavant les atxes !!!!

Ja que tu ho has patit a la teva pell, quina millor manera de venjar-te d'algun dels teus companys, d'aquell que t'ha mullat amb un toll, de l'altre que t'ha posat tot ple de fang, del que li has tingut que treure la moto d'un clot, ehh "cunyao", del que has tingut que empenyar tota l'estona, del que s'ha fotut muntanya avall..... no acabaríem mai, per això solament tens que posar-hi imaginació i venjar-te d'ell.

Esteu sonats !!! tots ....

No t'ho pensis venjat d'ell, TORTURAL (Play)