jueves, 27 de noviembre de 2008

El noi de 33 anys !!!!!

El kim ja ha fet 33 anys, i saps què ? la seva parenta li ha regalat una càmera per poder gravar tot el que fem el cap de setmana amb les motos d'enduro.Ell es pensa que es per gravar tot això , però per mi que es per vigilar-lo de ven aprop, ja que es una mica perillós.Doncs, la veritat el Kim ja ha estrenat la super-camara-negra-cilindrica.Però tot no son flors i violes, ja que per fer-la sevir s'ha de posar,treure,treue,posar, bla bla bla, i el kim no li fotis preses, que t'enjega ràpid allà on tu ja saps. "la seva frase és: NO la penso portar més ..."
La conclusió final és que alguna cosa va gravar, i estic esperant que demà dijous, quan el Kim em pagui l'esmorzar que te pendent, (per cert anirem al Catalunya), em passarà la gravació i intentarem fer un vídeo de tot allò que es pugui i publicar-lo aquí.
Segons em comenta el Kim, la càmera se li va parar de cop, quan ell es va fotre de cap amb la moto i no sap el perquè ja no li va gravar res més. Demà veurem el que es pot fer amb aquesta gravació.
La veritat es que el diumenge dia 23 Novembre 2008 ens ho vam passar un mica bé... però va faltar canya canya,,,, tot i que es va estrenar el Pep amb la seva 125 cc., però el xaval va anar a tope, i ni piu ni miu, però el Kim el vam fer enfadar una mica, però el dimarts ja li havia passat !!!!
Joaquim ja saps que t'esperem que tornis, però primer arregla la moto !!! que la vas deixar feta un nyap!!!!!!
Apa Joaquim felicitats de part de tots i per molts anys !!!!
PD. Ens va pagar el veure de l'esmorzar, en el fons es un tros de pa !!!!Adéu...

0 Comments: